Seară de hip hop la Timișoara, cu concert CTC și invitații lor

Seară de hip hop la Timișoara, cu concert CTC și invitații lor

0
DISTRIBUIȚI
CTC

Amatorii de muzici hip – hop sunt invitați la sfârșitul acestei săptămâni la un regal care include o serie de momente speciale alături de CTC și invitații lor.

C.T.C.


este o trupă de hip-hop formată la sfârșitul anului 1999 în formula DOC (Vlad Munteanu), Deliric (Răzvan Eremia) si Vlad Dobrescu. DJ Paul s-a alăturat odată cu trecerea lui Vlad Dobrescu de la platane la microfon, însă acesta a părăsit formația. Mai apoi DJ Nasa s-a alăturat trupei. Trupa C.T.C a pus bazele primului label independent de hip-hop „Facem Records”, primele realizări ale label-ului fiind cele două volume ale mixtape-ului Vlad Dobrescu și DJ Paul prezintă Facem Records.

„Pentru prima dată în istoria Database, în colaborare cu Border Festival, prezentăm un concert care ne face mândri și ne aduce un grad ridicat de entuziasm, un eveniment ce sperăm să va fie pe plac din toate punctele de vedere“, au transmis organizatorii acestui eveniment, cei de la Database.

Evenimentul va avea loc vineri 23 iulie de la ora 18 la Agrement Arena și îi are în line up pe DOC, Deliric, Vlad Dobrescu și DJ Nasa, iar că support acts: pe Alex, George Allen, Iorga, Drex, GAV, Mirea și Teres. Acest eveniment va respectă toate regulile de prevenire a răspândirii COVID-19 impuse de autorități.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.