Tânăr din Timiș, prins de jandarmi după ce a dat cinci spargeri...

Tânăr din Timiș, prins de jandarmi după ce a dat cinci spargeri într-o singură noapte, la Arad

0
DISTRIBUIȚI

Un bărbat în vârstă de 23 de ani a fost prins de jandarmi imediat după ce a reușit să spargă mai multe societăți comerciale, dar și o scară de bloc și o mașină, în Arad.

„În această dimineață în jurul orei 03.30, echipajul de Jandarmerie aflat în serviciu a fost alertat prin apel de urgență la 112, despre faptul că un bărbat a spart geamul unei societăți comerciale din cartierul Micălaca, a pătruns în interior, iar după câteva minute s-a urcat pe o bicicletă și a plecat într-o direcție necunoscută.


Apelul a fost efectuat de către un cetățean care a fost trezit de sunetul provocat de geamul spart. Echipajul de Jandarmerie a plecat imediat spre locul indicat, iar la câteva străzi distanță a identificat un bărbat care corespundea descrierii făcute de către martor. La vederea jandarmilor bărbatul a încercat să fugă, însă a fost imediat imobilizat”, a transmis Jandarmeria Arad

În urma verificărilor efectuate, asupra bărbatului de 23 de ani, domiciliat în comuna Comloșu Mare județul Timiș, a fost descoperită suma de 390 lei, o pereche de mănuși și o șurubelniță. Întrebat despre proveniența bunurilor, bărbatul le-a spus jandarmilor că suma de bani a sustras-o din trei societăți comerciale indicându-le locațiile. De asemenea cu privire la bicicletă acesta a relatat că a sustras-o din scara unui bloc din același cartier, iar șurubelnița dintr-un autoturism parcat pe care l-a găsit descuiat.

„Având în vedere cele constatate, jandarmii au întocmit pe numele bărbatului, actele necesare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, conform prevederilor Codului Penal. Actele de sesizare au fost înaintate organelor de urmărire penală în vederea continuării cercetărilor”, mai spune comunicatul Jandarmeriei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.