Cod galben de amenzi date de Poliția Rutieră „teroriștilor” șoselelor

Cod galben de amenzi date de Poliția Rutieră „teroriștilor” șoselelor

0
DISTRIBUIȚI

27 de șoferi au rămas pietoni în weekend-ul de Sfânta Maria. Permisele au fost ridicate pentru neacordarea priorităţii de trecere pietonilor şi vehiculelor, nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depăşire şi limitelor legale de viteză, precum și pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice.

Polițiștii de la Rutieră au oprit sute de mașini pentru control și au dat nu mai puțin de 251 de amenzi.


Dintre acestea, 138 dintre au fost pentru nerespectarea limitelor legale de viteză.

De asemenea, agenții au retras cinci certificate de înmatriculare. Verificările vor continua și în zilele următoare.

Pe lângă amenzi, unii șoferi s-au ales și cu dosare penale. Este și cazul unui timișean de 47 de ani, care ieri, a condus o mașină prin comuna Saravale fără a avea permis. Totodată, în urma verificărilor în bazele de date, a rezultat că autovehiculul a fost radiat din circulație din anul 2017.

Dosar penal i-a fost întocmit și unui bărbat de 38 de ani, care s-a cinstit de Sfânta Maria, apoi s-a urcat băut la volan. El a fost depistat pe o stradă din Timișoara de agenții de la Poliția Rutieră.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,72  mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta refuzând să fie condus la spital pentru a-i fi recoltate probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.