Zeci de probleme la centrele de colectare a deșeurilor din Timiș. Avertismentul...

Zeci de probleme la centrele de colectare a deșeurilor din Timiș. Avertismentul lui Cristian Moș

0
DISTRIBUIȚI

Vicepreședintele Consiliului Județean Timiș, Cristian Moș, a fost azi din nou „polițist”, însă de această dată nu pe drumurile administrate de instituție.

În urma incendiului care a avut loc săptămâna trecută la Stația de Transfer din Timișoara operată de Polaris M Holding S.R.L. vicepreședintele CJT a dispus centralizarea tuturor neregulilor constatate în ultimele luni de către reprezentanții A.D.I.D Timiș și Consiliul Județean Timiș în urma vizitelor regulate efectuate atât în Timișoara cât și în stațiile din Jimbolia, Deta și Făget.

„Precizez faptul că atât în cadrul vizitelor efectuate în Stația de transfer Timișoara și în Centrele de colectare din județ, cât și în cadrul ședințelor de management avute lunile trecute,  echipa noastră a transmis reprezentanților Polaris să respectate prevederile Contractului de delegare prin concesiune a unor activități componente ale Serviciului Public de Salubrizare în județul Timiș nr.


9.468/24.07.2014 și a documentelor care fac parte integrantă din acesta”, a transmis Moș.

Liderul administrației județene a mai precizat că începând de astăzi firma Polaris M Holding S.R.L are la dispoziție 30 de zile pentru a remedia: 23 de nereguli găsite la Stația de Transfer Timișoara, 20 de nereguli găsite la Centrul de colectare din Jimbolia, 20 de nereguli găsite la Centrul de colectare din Deta și 15 nereguli găsite la Centrul de colectare din Făget.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.