Flagrant la Ghiroda – amendat după ce a abandonat plase cu sticle...

Flagrant la Ghiroda – amendat după ce a abandonat plase cu sticle lângă recipientul de colectare

3
DISTRIBUIȚI

Unii timișeni continuă să ignore regulile de colectare selectivă a deșeurilor. Astfel, sticla trebuie depusă doar în clopotele verzi.

Reprezentanții Primăriei Ghiroda atrag atenția că plasele pline cu sticle lăsate lângă clopotele verzi, pe jos, aduc amenzi.

„În condițiile în care acestea sunt goale, este același lucru cu a le arunca pur și simplu pe stradă, atât din punct de vedere al respectului față de ceilalți cetățeni cât și din punct de vedere legal.


2.500 lei amendă pentru domnul căruia i-a fost pur și simplu lene!”, a transmis, pe pagina de Facebook, primăria comunei periurbane.

Bărbatul din imagini a fost surprins de camerele de supraveghere lăsând sticlele în plase, pe jos, în loc să le introducă în clopotul verde.

3 COMENTARII

  1. Bai idiotilor in germania daca sunt pline containerele cu sticle se pun linga container voi de ce amendati omul?in baza carei legii? este el vinovat ca acel container e plin …si clopot e mata …jurnalista lu peste prajit …vreau sa imi raspunzi exact cu ce lege a incalcat

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.