Motivul halucinant pentru care un tânăr de 34 de ani a ajuns...

Motivul halucinant pentru care un tânăr de 34 de ani a ajuns la ATI-ul de la ”Victor Babeș”

2
DISTRIBUIȚI

Un tânăr în vârstă de 34 de ani se află internat în stare gravă la Spitalul de Boli Infecţioase din Timişoara, el fiind diagnosticat cu COVID-19 şi intubat.

Bărbatul nu s-a vaccinat pentru că a citit că serurile anti-COVID fac rău şi nu a mers la timp la spital, fiind convins că oxigenul distruge alveolele pulmonare.

Bărbatul în vârstă de 34 de ani a ajuns la spital cu afectare pulmonară, nevaccinat, uşor ponderal şi cu hipertensiune arterială.


Duminică, medicii au luat decizia de a-l intuba în încercarea de a-i salva viaţa.

„Citise din tot felul de surse neverificate medical că oxigenul distruge alveolele, că vaccinarea cu ARN mesager sau cu alte tipuri poate să producă degradări şi alte tipuri de boli şi luase decizia să nu se vaccineze”, a declarat luni, la Digi24, medicul Cristian Oancea, managerul Spitalului „Victor Babeş” din Timişoara.

Acesta a menţionat că pacientul a ajuns la spital „în ultimul moment”, la presiunile familiei şi ale prietenilor. „Acum, colegii din Terapie Intensivă se chinuie să îi salveze viaţa”, a adăugat medicul.

Conform acestuia, în Spitalul „Victor Babeş” din Timişoara secţia de terapie intensivă destinată pacienţilor cu patologia COVID este plină, iar pacienţii nevaccinaţi ajung la unitatea medicală cu forme severe şi foarte severe ale bolii, în timp ce cei vaccinaţi au forme uşoare ale infecţiei.

 

 

2 COMENTARII

  1. Aha…noul tip de persuasiune. Nu o mai dati cu binefacerile vaccinului. Acum veniti cu mizerii din astea: ,,uite ce patesti daca nu te vaccinezi,,
    Ae fi de ras daca nu e de plans…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.