O timișoreancă în finala concursului Miss România Universe

O timișoreancă în finala concursului Miss România Universe

3
DISTRIBUIȚI

Timișoreanca Jacqueline Kohl s-a calificat în finala concursului Miss Universe România, fiind una dintre concurentele care astăzi își vor disputa mult – râvnitul titlu pentru acest an.

Jacqueline Kohl (20 de ani) este artistă de scenă de la vârsta de 12-13 ani, când a înființat trupa de world music Peregrinii, e în prezent studentă la UVT unde studiază teatrul în limba germană și participă ca voluntar la numeroase acțiuni caritabile.

E solistă vocală la Peregrinii, cu care călătorește la festivaluri în întreaga țară, dar și la trupa pe care a înființat-o recent, Retro-J, axată pe cover-uri, cu care participă la evenimente private.


cântă la chitară, la alte instrumente cu corzi medievale, și e absolventă a Scolii de arte clasa de pian.

Obișnuită cu scena și cu publicul, și lăudată și pentru frumusețea ei naturală, Jacqueline a ales să-și depună candidatura la Miss Universe România, și a avut bucuria să se califice în finala de la Bucuresti.

În prezent, Jacqueline se află în București, unde astăzi are loc finala concursului. Câștigătoarea va reprezenta țara noastră în finala mondială, care va avea loc în Israel.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.