Omagiu emoționant adus lui Adi Bărar, în cadrul evenimentelor dedicate Zilei Timișoarei...

Omagiu emoționant adus lui Adi Bărar, în cadrul evenimentelor dedicate Zilei Timișoarei din acest an

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Alin Zelenco

Muzica din prima seară dedicată sărbătoririi Zilei Timișoarei a gravitat în jurul amintirii lui Adi Bărar, fondatorul formației Cargo, care a murit în primăvara acestui an.

Primul concert „acasă“ susținut de membrii formației după moartea artistului le-a prilejuit celor prezenți un carusel de sentimente amestecate. Pe deoparte, mulți dintre cei prezenți nu și-au putut stăvili lacrimile atunci când au constatat că artistul a cărui poreclă era „Barese“ nu va mai fi prezent niciodată pe scenă. Pe de altă parte, a existat și un soi de „bucurie“, datorată faptului că memorabilele piese ale trupei Cargo răsună din nou pe scenă și sunt cântate la unison de public.


De altfel, publicul a contribuit din plin la magia acestui concert.

Unul din atu-urile celor de la Cargo este acela că hiturile lor sunt cântate și de oameni care nu sunt neapărat amatori de muzică rock. În aceste condiții, atunci când în Piața Libertății se cântă „Dacă ploaia s-ar opri“ sau „Nu mai am țigări“, e o senzație aparte.

Foto: Alin Zelenco

Au fost mai multe momente emoționante în cadrul concertului, inclusiv steagul fluturat de Sorin Stanca (prietenul trupei) pe care este imprimat chipul regretatului Adi Bărar, dar una peste alta cireașa de pe tort a fost publicul, care a făcut ca acest eveniment să fie unul aparte. Din fericire, politicienii nu au „poluat“ acest moment cu prezența lor, astfel încât Adi Igrișan, Octavian Pilan, Ionut Carja, Alin Achim și David Cristian – membrii Cargo – și publicul lor minunat au scris o filă de neuitat în istoria muzicală a orașului.

Înainte de concertul Cargo au evoluat Beck Corlan și TM Groove, iar manifestările muzicale continuă astăzi și mâine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.