Primăria Timișoara intenționează să organizeze o serie de târguri de adopție a...

Primăria Timișoara intenționează să organizeze o serie de târguri de adopție a câinilor aflați în adăposturi și cere părerea cetățenilor

0
DISTRIBUIȚI

Câinii vagabonzi au fost sterilizați în proporție de 90%, susțin reprezentanții Primăriei Timișoara.

Pentru câinii care au stăpân, au fost, de asemenea, organizate acțiuni de sterilizare gratuită în Timișoara, iar la ultima astfel de acțiune au fost doar 25 de solicitări.

Ca urmare, Primăria Timișoara trece la o altă etapă, cea a organizării unei campanii de adopție a câinilor fără stăpân, care se află în adăpostul public.


Campania va fi derulată de municipalitate, societatea care are în concesiune adăpostul și câteva asociații de protecție a animalelor.

În cadrul campaniei, vor fi organizate cinci târguri de adopții canine în cartierele orașului, în perioada următoare, sub sloganul „Și mie îmi stă bine în lesă! Ia-mă acasă!”.

„În acest context, invităm comunitatea asociațiilor de protecție a animalelor să ni se alăture în acțiunile de promovare a creșterii responsabile a animalelor de companie și a adopției câinilor din adăpostul public.  Propunerile, sugestiile, cererile de colaborare, participare și voluntariat pot fi trimise pe toată durata desfășurării campaniei august-octombrie 2021, pe adresa de e-mail: alexandra.pintea@primariatm.ro sau pot fi înregistrate pe site-ul primăriei, www.primariatm.ro.  (sesizari/mediu, parcuri și spații verzi/animale fără stăpân)- https://www.primariatm.ro/sesizari-si-reclamatii/”, au transmis, miercuri, reprezentanții Primăriei Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.