Raven’s Heart a lansat un nou videoclip, o variantă inedită în stilul...

Raven’s Heart a lansat un nou videoclip, o variantă inedită în stilul metal simfonic a piesei „Bittersweet”

0
DISTRIBUIȚI

Trupa de romantic symphonic metal Raven’s Heart a lansat un nou videoclip, actul al doilea al poveștii de dragoste numită „Memories of a past romance”. Această poveste începută cu un alt cover, după piesa „Close my eyes forever” a renumitei Lita Ford, se continuă cu piesa „Bittersweet” a celor de la Apocalyptica, dar în viziunea și interpretarea Raven’s Heart.

Videoclipul a fost filmat în București, în mai multe locații care aduc la viață atât povestea din anii 1800, dar și imaginea inedită adoptată de trupa Raven’s Heart.

Raven’s Heart, a luat naștere în 2018, la inițiativa lui Alex Mihai (Syn Ze Șase Tri, ex. Staccato și Negură Bunget) și Paula Gherasim (Syn Ze Șase Tri, ex. An Theos, Ka Gaia An).


Până în prezent Raven’s Heart a mai lansat încă trei videoclipuri, pentru două piese proprii, „Mirrors” și „True Love Never Dies”, și pentru piesa „Close My Eyes Forever” lansată de Lița Ford în colaborare cu Ozzy Osbourne, și un colind metal simfonic „La Viflaim colo-n jos” filmat la catedrala Maria Radna.

În prezent, trupa Raven’s Heart lucrează intens la încă câteva videoclipuri, care urmează a fi lansate în scurt timp, și de asemeni se pregătește o serie de concerte. Raven’s Heart este una dintre puținele trupe care abordează un gen de metal melodic/symphonic, cu o imagine gotică-victoriană, și o interpretare inedită care combină instrumentele clasice simfonice, vocea de soprană, și instrumentele folosite în muzică rock.

Raven’s Heart este: Alex Mihai – chitară Acustica, Paula Gherasim – vioară, Andreea Vlaicu – voce, Georgiana Diaconescu – pian, Cristiana Damian – violoncel, Petre Călin – violoncel, Istvan Lengyel – chitară electrică, Dan Tarcea – chitară bas, Richard Puskas – chitară acoustică, Georgiana Rădulescu – vioară, Tania Laudoniu – vioară, Anca Cosmescu – viola și Mihai „Mtz” Neagoe – inginer de sunet / producător.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.