Sărbătoare în rock-ul timișorean: Dragoș Moldovan împlinește o frumoasă vârstă

Sărbătoare în rock-ul timișorean: Dragoș Moldovan împlinește o frumoasă vârstă

0
DISTRIBUIȚI

Câștigătorul sezonului cu numărul nouă al concursului Vocea României, Dragoș Moldovan, împlinește astăzi frumoasa vârstă de 23 de ani, ocazie cu care îi urăm un sincer La Mulți Ani!

Artistul care și-a descoperit pasiunea pentru muzică la vârsta de 7 ani când și-a cumpărat prima chitară și a devenit cunoscut melomanilor în mai multe proiecte muzicale. În urmă cu cinci ani, Dragoș a suferit un grav accident de maşină şi a fost la un pas de moarte.


Acum doi ani a câştigat titlul de Vocea României şi marele premiu în valoare de 100.000 de euro datorită voturilor telespectatorilor. În finala Vocea României, Dragoş Moldova a ales să cânte „The Show Must Go On“, de la Queen, a interpretat cu Tiberiu Albu „Still Loving You“, iar alături de antrenorul său, Tudor Chirilă, a interpretat „Cântec prost“.

„Pot spune că mi-au lipsit enorm întâlnirile cu publicul și concertele. Am terminat înregistrările pentru album, acum fac ultimele «pregătiri» și urmează să gândim o lansare și poate un turneu de promovare al albumului. Discul va conține 10 melodii, primele pe care le-am scris când am început acest proiect, dar urmează să lansez și alte piese noi, care probabil vor face parte din al doilea album. Stilul rămâne același, o combinație între rockul alternativ și cel al anilor ‘80”, ne-a declarant Dragoș Moldovan despre planurile sale pentru acest an.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.