SCM Politehnica a pierdut toate jocurile din cadrul turneului amical din Maramureş

SCM Politehnica a pierdut toate jocurile din cadrul turneului amical din Maramureş

0
DISTRIBUIȚI
Foto: www.csminaur.ro | CS Minaur Baia Mare

SCM Politehnica a cedat în toate cele trei partide jucate în acest weekend în cadrul turneului de pregătire din nord-vestul țării.


Vineri, alb-violeţii au fost depăşiţi la limită de Potaissa Turda, scor 29-30, ieri elevii lui Atilla Horvath au cedat, scor 24-30 în faţa gazdelor de la Minaur Baia Mare, în fine, astăzi a fost 25-34 cu CSM Bacău.

Timişorenii au folosit şi mulţi juniori, printre care şi pe Darius Bran, autor a 5 goluri, în primul meci, cu Potaissa. „Juniorii au jucat foarte curajos”, a spus Atilla Horvath după joc. Flavius Cîmpan a fost golgeterul echipei, cu 6 goluri în partida pierdută la un singur gol diferenţă.

A doua zi, bănăţenii au înfruntat-o pe Baia Mare, care cedase la rândul ei la doar un gol diferenţă în primul meci, cu CSM Bacău. La pauză scorul dintre Poli şi Minaur a fost egal: 12-12. În repriza secundă amfitrionii s-au desprins.

Nici a treia zi nu a fost cu mai mult spor pentru timişoreni în privinţa tabelei, cel puţin. Bacăul s-a impus mai clar, la nouă goluri diferenţă! Moldovenii au şi câştigat turneul de la Baia Mare.

Pentru Poli, care câştigase primele două teste ale verii acasă, cu „U” Cluj, urmează pe 13 august o partidă puternică pe teren propriu, cu Dobrogea Sud, ocazie cu care se va prezenta lotul alb-violet pentru stagiunea 2021-22.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.