SCM Rugby Timişoara înfruntă Steaua pentru un loc în finala Cupei României....

SCM Rugby Timişoara înfruntă Steaua pentru un loc în finala Cupei României. Clubul bănăţean organizează deplasare pentru fani

0
DISTRIBUIȚI
SCM RUGBY Timisoara -Oficial / Facebook

SCM Timişoara a plecat la Bucureşti pentru înfruntarea din Ghencea de sâmbătă, cu Steaua. Meciul va fi transmis, dar fanii timişoreni pot vedea jocul de la faţa locului cu ajutorul clubului favorit, călătorind în noaptea dinaintea partidei. În cealaltă semifinală Baia Mare întâlneşte Dinamo.

„Este o semifinală pe care am gândit-o încă de la primul meci de la reluarea sezonului, cel cu Clujul. Am transferat asta și în mentalul jucătorilor, am muncit și am construit de la meci la meci.


Consider că echipa este pregătită pentru ceea ce înseamnă unul dintre obiectivele noastre. Îmi doresc ca la ora partidei fiecare jucător să conștientizeze importanța acestui meci pentru echipă, pentru club și pentru oraș”, a declarat Valentin Calafeteanu, antrenorul „leilor”.

Tehnicianul a vorbit și despre transferurile sonore pe care Steaua le-a făcut în pauza competițională: „Se poate spune că Steaua s-a mișcat foarte bine pe piața transferurilor, însă asta nu știu dacă este o garanție a succesului. Și noi am făcut câteva transferuri, probabil nu atât de răsunătoare, însă sunt extrem de mulțumit de jucătorii care s-au alăturat echipei noastre. Consider că este mult mai important ceea ce înseamnă colectivul, echipa, decât un individ, un jucător foarte bun. Colectivul poate anula diferența dată de un anumit jucător bine cotat. În fața individualităților, eu prefer să am o echipă competitivă”.

Steaua – SCM Timişoara se dispută sâmbătă, de la ora 12.00, și jocul va fi transmis de TVR. Clubul oferă transport gratuit suporterilor care doresc să însoțească echipa la București. Detalii, pe pagina de Facebook a clubului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.