Seară de „happy punk”, cu băimărenii de la Ska-nk și timișorenii de...

Seară de „happy punk”, cu băimărenii de la Ska-nk și timișorenii de la Monokrom

0
DISTRIBUIȚI
Ska-nk va susține unconcrt la Timișoara

Formația băimăreană Ska-nk va susține un concert la Timișoara, evenimentul prilejuindu-le celor prezenți o seară de „happy punk”.

Ska-nk este o trupă care s-a format în vara anului 2010, numele lor fiind o abreviere a stilurilor principale care îi definesc: ska și punk. Piesele lor au și influențe de reggae sau rap, iar printre subiectele abordate se numără atât texte serioase dar și versuri pline de umor îmbogățite cu cuvinte îndrăznețe. Băieții au două albume la activ: „Suntem la televizor” (2011) si „Pe acorduri de vară” (2015), iar în luna iunie a acestui an au susținut un concert online gratuit, care s-a bucurat de un success deosebit.

Formația timișoreană Monokrom îmbină influențe de punk rock cu rock alternativ.


Trupa a luat naștere la inţiativa vocalistului Sebastian Ursache şi a chitaristului Vinter Marco, iar formula actuală s-a definitivat odată cu venirea în formaţie la bass a lui Darius Zelenco şi a tobarului Muthi Răzvan. Primele compoziţii proprii în limba română s-au concretizat la începutul anului 2016, iar debutul scenic al trupei s-a consumat în cadrul festivalului Studentfest din acelaşi an. De-a lungul anilor, Monokrom a fost invitată să susţină recitaluri în cadrul Revolution Festival şi Music Travel Festival şi a cântat în deschiderea unor artişti ca Omul cu Şobolani, EMIL, Moon Museum sau Jurjak. Anul trecut Monokrom a lansat albumul de debut, „Sirene de ambulanță”.

Concertul celor două trupe din Timișoara va avea loc sâmbătă, 14 august, de la ora 19, În Spatele Casei (Casa Tineretului), iar evenimentul va fi urmat de un after-party la Manufactura.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.