Ripensia nu a găsit calea spre gol cu nou promovata din Dej....

Ripensia nu a găsit calea spre gol cu nou promovata din Dej. Roş-galbenii, două remize din două acasă FOTO

0
DISTRIBUIȚI

Ripensia nu a profitat de programul bun pe care l-a primit la startul Ligii 2. După ce au remizat spectaculos cu Dunărea (3-3) în runda inaugurală, roş-galbenii nu au putut trece azi, tot pe „Electrica”, de modesta Unirea Dej. S-a încheiat 0-0 într-un meci în care oaspeţii recent promovaţi nu au părut foarte interesaţi de jumătatea adversă de teren.

A fost mai cald decât era de aşteptat la Gara Mică de la ora 11, aşa că arbitrul Alina Peşu a oferit câte două reprize de hidratare pe repriză jucătorilor. Media de vârstă scăzută din teren poate a fost de vină pentru jocul până la urmă fără sare şi piper. Asta deşi „Ripi” a dominat şi a fost destul de aproape de gol în câteva ocazii.

În minutul 10 Coulibaly a trimis un trasor care a ocolit vinclul din dreapta lui Răilean. Apoi, în minutul 26 a avut loc o fază controversată în careul ardelenilor. Portarul oaspeţilor a intervenit „cu răbdare” la un balon aparent mort, dar Pădurariu a atins mingea şi a căzut, acuzând intervenţia aceluiaşi Răilean. Craioveanca de la „centru” a indicat însă că jocul trebuia reluat cu un corner. Golda (min. 69) a irosit o ocazie foarte mare din faţa porţii. Iar cu cinci minute înainte de final, moldoveanu Taras a oferit pe tavă o şansă mare Unirii. A fost deposedat de Chira, care a avansat şi a şutat în cros, dar prea slab pentru a-l învinge pe Rus. În fine, debutantul la gazde Ernest (90) şi A. Macriţchii (90+1) au reluat cu capul, dar pe lângă ţintă, irosind ultimele şanse ale gazdelor, căci şi fluierul final a venit mai repede cu aproape un minut faţă de ce s-a indicat de la margine.

Ripensia adună doar două puncte din începutul aparent favorabil de campionat cu două meciuri la rând acasă.


Acum urmează o primă deplasare, aparent tot accesibilă, în fief-ul altei nou promovate – CSC Şelimbăr.

Ripensia: I. Rus – A. Macrițchii, Țieranu, Lalic, Gladun – V. Macrițchii (59, Mitrov), Coulibaly (cpt., 83, M. Ene) – Piftor, Golda (70, Ernest), Rotea (59, Sturzu) – Pădurariu (59, Taras). Antrenor: Cosmin Petruescu.

Unirea Dej: Răilean – Al. Rus, Burdeț, Kereki, Roș – Al. Militaru (67, V. Bogdan), Cătinean (cpt.), Ad. Pop – Frăsineanu, Al. Pop (53, An. Pop), Fl. Blaj (53, Manole). Antrenor: Dragoș Militaru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.