STPT anunță prelungirea traseelor deviate din cauza lucrărilor de pe bulevardul Eminescu

STPT anunță prelungirea traseelor deviate din cauza lucrărilor de pe bulevardul Eminescu

0
DISTRIBUIȚI

Circulația mai multor linii de transport va fi deviată și după data de 19 august, anunță STPT, din cauza lucrărilor care au loc pe bulevardul Mihai Eminescu. Mijloacele de transport în comun de pe liniile L15, L16, L40 și E7 vor circula deviat până în 23 august.

Astfel, pe linia 40, de la Punctele Cardinale (Piața I.C. Brătianu), autobuzele vor circula normal pe strada Martin Luther – bulevardul Revoluției din 1989, după care vor vira pe strada Hector.


Stația „Hector” va fi stație de capăt de linie. Stația „Traian Grozăvescu” va fi suspendată pe perioada lucrarilor.

Pe linia 16, troleibuzele vor circula normal pe bulevardul I.C. Brătianu până la sensul giratoriu de la intersecția cu strada Michelangelo, apoi vor întoarce în sens și vor opri în stația „I.C. Brătianu” de lângă Parcul Civic, după trecerea de pietoni. Stația „I.C. Brătianu” va fi capăt de linie. Stația „Traian Grozăvescu” va fi suspendată în perioada lucrărilor.

Pe liniile 15 și Expres 7, autobuzele vor circula normal pe strada Michelangelo până la intersecția cu bulevardul I.C. Brătianu, apoi vor întoarce în sensul giratoriu și vor reveni pe strada Michelangelo. Stația capăt de linie va fi la „Parcul Copiilor”, care este situată pe strada Michelangelo, între bulevardul C.D. Loga și bulevardul Mihai Eminescu. Stația „Traian Grozăvescu” va fi suspendată pe toată perioada lucrărilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.