Tânăr prins de polițiști în timp ce se plimba prin Timișoara băut,...

Tânăr prins de polițiști în timp ce se plimba prin Timișoara băut, pe un ATV

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-2036331649">

Polițiștii rutieri au oprit, duminică seara, în zona Modex, 125 de autovehicule.

Între orele 19.30 și 21.30, polițiștii Biroului Rutier împreună cu polițiști de la Ordine Publică au făcut o razie pentru a verifica dacă șoferii respectă normele legale. Polițiștii au verificat legalitatea documentelor și au efectaut testări cu aparatul etilotest.

Au fost verificate 125 de autovehicule, au fost legitimate 136 de persoane, au fost verificate 28 de auto străine și mopede și au fost efectuate 45 de testări cu aparatul etilotest.

Polițiștii au dat cinci amenzi în valoare de 1.522 de lei.

De asemenea, agenții au reținut un permis de conducere, al unui tânăr care conducea un ATV sub influența băuturilor alcoolice.

Acțiunea a avut caracter preventiv.

„În primele șase luni ale anului 2021 au avut loc 51 de  accidente rutiere soldate cu 17 persoane decedate și 40 rănite grav, comparativ cu perioada similară a anului trecut când s-au produs 79 de  accidente de circulație soldate cu 27 de persoane decedate și 63 rănite grav”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

Având în vedere că este perioada sezonului estival și oamenii se grăbesc să ajungă la destinațiile alese pentru a-și petrece vacanța, politiștii rutieri spun că vor fi la datorie și vor fi efectuate zilnic acțiuni pe principalele artere din județul Timiș pentru prevenirea principalelor cauze generatoare de accidente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.