Trei hoți, prinși de polițiștii timișoreni, doi dintre ei în flagrant. Ce...

Trei hoți, prinși de polițiștii timișoreni, doi dintre ei în flagrant. Ce au furat

0
DISTRIBUIȚI

Sunetul de tobă stricată este provocat de multe ori de hoți. Dacă nu este de vină vreo problemă mecanică, atunci sunt de vină hoții care s-au specializat în furtul de catalizatoare auto. Piesa, extrem de scumpă, este vânată în special pentru cantitățile mici de aur și platină din componența sa.

Polițiștii Secției 5 Poliție Urbană din Timișoara au surprins în flagrant doi tineri, de 21 și 24 de ani, în timp ce sustrăgeau componente auto.

Miercuri, polițiștii au surprins tinerii în flagrant în timp ce au sustras un catalizator de pe un autoturism parcat pe strada Ecoului din Timișoara.

În autoturismul cu care se deplasau au fost găsite trei catalizatoare și mai multe instrumente folosite pentru procurarea acestora, care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, cei în cauză au fost reținuți pentru 24 de ore, în cursul aceleiași zile fiind prezentați magistraților care au dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile față de tânărul de 24 de ani, iar față de tânărul de 21 de ani s-a dispus măsura arestului la domiciliu.

Bărbat prins după ce a spart o locuință

De asemenea, polițiștii Secției 2 Poliție Urbană din Timișoara au  reținut un tânăr de 32 de ani, bănuit de comiterea unui furt din locuință.

În fapt, marți, în jurul orei 16:00, persoane necunoscute au pătruns în incinta unei locuințe situată pe strada Mareșal Alexandru Averescu din Timișoara și au furat ceasuri și bijuterii, precum și suma de 2.450 de lei.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii Secției 2 Poliție Urbană împreună cu lucrătorii Biroului de Investigații Criminale au identificat un bărbat, în vârstă de 32 de ani, bănuit de comiterea faptei.


Prejudiciul a fost recuperat parțial.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „furt calificat”, bănuitul fiind reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bărbatului, precum și pentru recuperarea în totalitate a prejudiciului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.