Un mort și doi răniți după o explozie la un depozit de...

Un mort și doi răniți după o explozie la un depozit de artificii

0
DISTRIBUIȚI

O persoană a murit și alte două persoane sunt rănite, după explozia de miercuri seară, de la Uzina Mecanică Tohan, din Zărnești, județul Brașov. Prefectul Brașovului, Mihai Cătălin Văsîi a declarat, la Aleph News, că urmează anchete, pentru că depozitul este lângă fabrica de armament.

Prefectul județului Brașov, Mihai Cătăin Vasîi, a declarat, la Aleph News, că focul a fost stins și nu mai există pericol, dar o persoană a murit.

„Din păcate avem o victimă care a decedat, avem o persoană intoxicată, dar care, la prima evaluare, este în afara oricărui pericol și mai este o persoană care urmează să fie identificată.


Au fost trei persoane în acel depozit”, a spus prefectul.

În momentul producerii exploziei, nu era activitate în depozitul de artificii, altfel bilanțul exploziei ar fin putut fi mult mai mare. Prefectul Vasîi a mai spus că locul unde s-a produs explozia era un depozit de artificii, iar personalul venise doar pentru a pregăti livrarea acelor artificii, care pentru joi dimineața.

Întrebat de ce exista un depozit de artificii lângă fabrica de armament, prefectul Mihai Cătălin Vasîi a spus că acest lucru va trebui analizat și investigat.

„Vom vedea care este treaba, dacă au avut autorizație. Va fi o anchetă și este în dinamică”, a mai spus prefectul.

Incendiul nu a afectat fabrica de armament situată în apropierea halei unde s-a produs explozia.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.