Viceprimarul Cosmin Tabără îi trimite pe polițiștii locali să învețe. Ce specializare...

Viceprimarul Cosmin Tabără îi trimite pe polițiștii locali să învețe. Ce specializare crede că trebuie aprofundată

1
DISTRIBUIȚI

Întrebat dacă este mulțumit de activitatea Poliției Locale Timișoara, viceprimarul Cosmin Tabără, ce are în subordine instituția, ne-a spus că aceasta și-a schimbat atitudinea.

Însă nu la fel de bine stau lucrurile la capitolul comunicare, astfel că edilul are de gând să ia unele măsuri.

„Cred că la comunicare încă mai au probleme și în acest sens militez ca polițistul local să fie angrenat în desfășurarea unor cursuri de comunicare o dată la o perioadă de timp.


Și multinaționalele își pregătesc angajații și eu cred că și noi, ca primărie, ar trebui să îi ajutăm, să îi aducem la zi cu tot ceea ce înseamnă formule de comunicare, legislație și limbi străine”, ne-a spus viceprimarul liberal.

Cosmin Tabără ne-a mai spus că a militat pentru includerea în bugetul local a unor dispozitive pentru traducere în diferite limbi.

„Vine Timișoara – Capitală Culturală Europeană și este nevoie să traducă și din japoneză sau altă limbă. Sigur, ne așteptăm la turiști străini, sperăm ca această pandemie să treacă, și atunci este nevoie de acest dispozitiv”, ne-a spus edilul.

Acesta este de părere că, în privința cursurilor de comunicare, polițiștii locali fie ar putea fi trimiși la o specializare, fie li s-ar putea aduce la sediu persoane care predau comunicarea, cea din urmă părându-i-se mai ieftină.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.