Ripensia a câştigat la limită amicalul cu Frontiera Curtici disputat la Săcălaz

Ripensia a câştigat la limită amicalul cu Frontiera Curtici disputat la Săcălaz

0
DISTRIBUIȚI

Roş-galbenii au profitat de amânarea, deocamdată, a jocului formaţiei din judeţul Arad cu ACS Poli. Deoarece arena „Electrica” e ocupată cu un turneu de juniori, partida dintre Ripensia Timişoara şi Frontiera Curtici s-a desfăşurat pe terenul din Săcălaz şi s-a încheiat cu succesul divizionarei secunde, scor 1-0.

Pauza din „B”, odată cu Liga I, a făcut ca Frontiera să fie foarte căutată pentru un test în zonă. „Ripi” s-a mişcat mai repede şi şi-a asigurat adversarul nou promovat în C8. Frontiera trebuia să joace mâine cu ACS Poli, dar jocul a fost amânat din acelaşi motiv pentru care nu s-a jucat la Gara Mică – turneul de juniori „Politehnica Centenar”, al concitadinei, cu mulţi oaspeţi din ţară şi nu numai, care solicită puternic infrastructura sportivă locală în acest weekend.


ACS Poli ar trebui să fie gazdă pentru curticieni în 7 septembrie, dacă nu timişoreana cin Liga 3 riscă excluderea pentru a doua neprezentare, după cea de la Dudeştii Vechi.

Altfel, jocul de azi, disputat pe terenul foste divizionare „D” Rapid Săcălaz, în care „Conferenţiarul” a început cu o formaţie cu destule rezerve, a avut un singur gol. Tânărul Zoran Mitrov a înscris din interiorul careului în minutul 34. Vârful Ernest a băgat şi el mingea în poartă zece minute mai târziu, dar reuşita a fost anulată pe motiv de ofsaid. Ripensia a mai irosit şi alte ocazii, dar şi Frontiera a avut o bună oportunitate de a egala pe final.

Pentru ripensişti urmează miercuri, 8 septembrie, de la ora 16.30, jocul greu din Cupa României, cu CSM Reşiţa în deplasare.

Ripensia: Mosoarcă – Morariu, Ţieranu, Fridrich, A. Macriţchii – Stoi, V. Macriţchii – Piftor, Mitrov, Vasluian – Ernest. După pauză au intrat: Rus – Lalic, Gladun, Coulibaly, Vidrăsan, Golda şi Pădurariu. Antrenor: Cosmin Petruescu.

Frontiera: Miclean – Cleuța, Gligor, Ali Tombaye, Puta, Huțanu, Varga, Prică, Pavel, Avrămuțiu, Burlă. Au mai intrat: Moldovan, Ciupuligă, Andrieș, Brândușe, Lolea, Morar, Vereș și Coșa. Antrenor: Radu Anca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.