De două ori Bucovina. Îndrăgita formație de metal va susține două concerte...

De două ori Bucovina. Îndrăgita formație de metal va susține două concerte în vestul țării, în acest weekend

0
DISTRIBUIȚI
Foto. Adiana Pana

Formația Bucovina, una din cele mai reprezentative trupe al scenei metal din țara noastră, va susține două concerte la sfâtșitul acestei săptămâni, în zona de vest a țării.

Trupa care a lansat anul acesta single-ul „Tăriile Văzduhului” și care pregătește lansarea albumului „Suntem aici“ în luna decembrie a acestui an va cânta vineri, 1 octombrie, de la ora 20 la Terasa Flex în Arad.


În deschiderea recitalului Bucovina va avea loc un concert cu trupa arădeană Katara, care și-a început călătoria muzicală în 2014 și a lansat cu doi ani în urmă albumul The End. Zilele trecute arădenii au câștigat un concurs în urma căruia vor reprezenta România în finala internațională din cadrul următoarei ediții a festivalului Wacken Open Air.

Următoarea apariție a celor de la Bucovina în zona noastră va avea loc sâmbătă 2 octombrie la Borș (județul Bihor) în cadrul evenimentului care poartă numele de Rocktoberfest Bers Nova,. Festivalul organizat lângă Oradea va avea loc în perioada 1- 3 octombrie și va mai cuprinde concerte cu N.O.R (Oradea), Harmăsar (Republica Moldova), Stiff Kicks (Cluj), Graiu (București) și Dirty Shirt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.