O femeie și-a înjunghiat soțul în piept după o ceartă alimentată de...

O femeie și-a înjunghiat soțul în piept după o ceartă alimentată de alcool

0
DISTRIBUIȚI

O femeie de 36 de ani din Caransebeș a fost arestată preventiv, fiind bănuită de săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor.

„În urma probatoriului administrat în cauză de către procuror și polițiști de la Serviciul de Investigații Criminale, s-a stabilit că duminică seara, în jurul orei 22.00, în timp ce se afla pe peronul Gării Reșița Sud, împreună cu concubinul acesteia de 21 de ani, cu intenția de a se deplasa împreună cu trenul către localitatea de domiciliu, după ce ar fi consumat băuturi alcoolice, pe fondul unei altercații spontane izbucnite între cei doi, femeia de 36 de ani l-ar fi lovit pe bărbat cu un obiect tăietor-înțepător în zona pieptului.


Victima a fost preluată de un echipaj al Serviciului de Ambulanță și transportată la spital”, a transmis IPJ Caraș-Severin.

Femeia de 36 de ani a fost reținută și condusă la sediul poliției pentru cercetări, iar ieri a fost arestată preventiv pentru 30 de zile. Procurorii din cadrul Secției de urmărire penală a Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin au dispus „punerea în mişcare a acţiunii penale faţă inculpata C.A., pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la omor asupra unui membru de familie”, a transmis Parchetul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.