O nouă serie de cursuri gratuite pentru profesionalizarea angajaților firmelor din vestul...

O nouă serie de cursuri gratuite pentru profesionalizarea angajaților firmelor din vestul țării, la CCIAT

0
DISTRIBUIȚI

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, în calitate de lider al proiectului „Resurse umane competitive pentru adaptarea SNCDI în Regiunea Vest”, pregătește ultima serie a cursurilor gratuite de profesionalizare a angajaților și anunță că mai sunt locuri disponibile la cursul de contabil.

Cursul gratuit de contabilitate primară cu utilizarea calculatorului, care tratează prima etapă a demersului contabil, respectiv întocmirea corectă a documentelor contabile, este autorizat de Ministerul Muncii și Protecției Sociale, prin comisia de Autorizare a furnizorilor de formare profesională din județul Timiș.

Se pot înscrie doar angajați cu contract individual de muncă (normă întreagă sau parțială) într-un IMM din Regiunea de Vest, nu au funcție de conducere în cadrul companiei și au reședința într-unul din cele patru județe ale Regiunii de Vest – Arad, Caraș-Severin, Hunedoara, Timiș.


Persoanele care asigură managementul strategic al companiei, angajații din departamentele de resurse umane și persoanele care își gestionează propriile afaceri nu pot participa la cursuri.

Cursul are următoarea structură: întocmirea, corectarea, arhivarea și reconstituirea documentelor primare; inventarierea patrimoniului; contul; înregistrarea  operațiunilor economico-financiare; întocmirea balanței de verficare și a situațiilor financiare; monografie contabilă. Partea practică pentru întocmirea documentelor primare, înregistrarea în contabilitate a operațiunilor economico-financiare și obținerea balanței de verficare, se face utilizând aplicațiile informatice.

Proiectul este finanțat prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020 și are ca obiectiv facilitarea accesului angajaților la programe de formare profesională destinate îmbunătățirii statutului profesional și condițiilor de la locul de muncă, contribuind la creșterea productivității muncii.

Informații și înscrieri se pot face la numărul de telefon 0722 361 663 sau pe adresa de e-mail lbarbu@cciat.ro, termenul limită de înscriere fiind data de 30 septembrie 2021.

Cursurile se vor desfășura la sediile CCIAT Timișoara, cu respectarea normelor impuse de restricțiile în vigoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.