Pompierii timișeni, prima intervenție de stingere a unui incendiu la un autoturism...

Pompierii timișeni, prima intervenție de stingere a unui incendiu la un autoturism electric FOTO

1
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-169062691">

Paza bună trece primejdia rea: la doar câteva zile după ce au simulat, pentru antrenament, stingerea unui incendiu la un automobil electric, pompierii din cadrul ISU Timiș au și avut ocazia să pună în practică ceea ce au învățat.

„Astăzi, la ora 15:30, am fost solicitați să intervenim pentru stingerea unui incediu la un autoturism electric, în localitatea Dumbrăvița. 11 pompieri cu două autospeciale de stingere și un echipaj SMURD s-au deplasat de urgență la locul indicat. De asemenea, conform procedurii specifice, la fața locului a fost dislocat containerul pentru stingerea incendiilor la autoturismele electrice prin imersie, transportat de un camion. Ajunși la fața locului, pompierii au constatat că incendiul se manifesta în zona bateriilor de acumulatori, astfel a fost folosită, pentru prima dată, metoda răcirii bateriilor de acumulatori prin imersie în apă. Deși a fost o intervenție în premieră pentru pompierii timișeni, intervenția promptă a colegilor noștri a dus la limitarea pagubelor”, a transmis ISU Timiș.

Sursa foto: ISU Timiș

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.