Ripensia are o misiune dificilă la Mediaş cu a doua clasată din...

Ripensia are o misiune dificilă la Mediaş cu a doua clasată din „B”. Starea lotului roş-galben

0
DISTRIBUIȚI

Ripensia Timişoara a pierdut primul joc după plecarea definitivă a „principalului” Cosmin Petruescu şi programul echipei rămâne complicat, cu o deplasare acum la Mediaş, mâine, pentru jocul cu FC Hermannstadt, fostă divizionară A intrată în insolvenţă, dar cu un standard ridicat în continuare în ceea ce priveşte obiectivul, jocul şi rezultatele.

Roş-galbenii au plecat spre destinaţie în cursul dimineţii şi vor efectua azi un antrenament la Mediaş.


Staff-ul tehnic e constituit din Iulian Muntean și Călin Mada (antrenori secunzi), Călin Frunză (antrenor cu portarii) și Bogdan Ungureanu (preparator fizic). Aşadar fără „principal” în continuare.

„Dintre cei care au avut probleme medicale în ultima perioadă, în lotul convocat pentru acest meci a revenit fundașul Rogac. Ene, Sokovic și Pădurariu au revenit de luni la antrenamente, ei urmând să intre treptat în program complet, alături de colegi. Sperăm că ei vor putea fi apți în următoarea etapă, cu Universitatea Cluj, de la mijlocul lunii octombrie. Indisponibil este și Taras, el resimțind probleme la inghinali, după partida cu Dinamo, din Cupa României”, a spus Iulian Muntean, cel care a oferit indicaţii şi la jocul cu Concordia (scor 0-1) despre situaţia din lot.

Ripensia joacă mâine, de la ora 16.00 (televizat, Digi, Look, Telekom), la Mediaș, cu cei de la FC Hermannstadt, în etapa a IX-a a Ligii 2. Sibienii sunt pe locul 2, cu 20 de puncte, în timp ce timişorenii au adunat nouă şi ocupă poziţia a 12-a.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.