O victorie şi un eşec pentru Baschet SCM Timişoara la Memorialul „Elemer...

O victorie şi un eşec pentru Baschet SCM Timişoara la Memorialul „Elemer Tordai” de la Sibiu

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Leii din Banat – Baschet SCM Timişoara / Facebook

SCM Timişoara s-a clasat pe locul 2 în cadrul turneului amical disputat duminică şi luni la Sibiu. „Leii” au câştigat primul meci test al perioadei, cu SCMU Craiova iar ieri seară au fost învinşi de gazda Memorialului „Elemer Tordai”, BC CSU, scor 70-88.

Baschetbaliştii alb-violeţi au câştigat cu 77-70 jocul cu oltenii disputat duminică în Sala „Transilvania” din Sibiu.


A doua zi misiunea a fost mai grea în faţa sibienilor, care trecuseră de echipa din Miercurea Ciuc în semifinale. Gazdele de la CSU Sibiu s-au impus cu 88-70.

„Felicitări echipei din Sibiu, a arătat în aceste zile o formă de invidiat, surprinzător pentru mine raportat la această perioadă a anului. Noi am jucat conform perioadei în care ne aflăm. Am avut picioarele grele, iar forma aruncării și procentajele au fost scăzute. Echipa din Sibiu, în schimb, a avut 60 la sută la aruncările de trei puncte. Dacă ar începe acum sezonul ar fi cea mai pregătită echipă. Noi știm că vom începe sezonul în 24 septembrie cu meciul din Cupa României și până atunci trebuie să ajungem la o formă cât se poate de bună. Nici atunci nu mă aștept să fim la 100%, este imposibil acest lucru. Am revenit în urmă cu câteva zile de la munte, era evident că la un moment dat băieții vor ajunge în această stare”, a declarat Dragan Petricevic, antrenorul lui SCM Timişoara.

Pentru „lei” urmează turneul de verificare de la Pitești, din 10 și 11 septembrie, care programează în prima zi întâlnirile: BC CSU Sibiu – SCM Timișoara (ora 16.30) și FC Argeș Pitești – CSM Ploiești (ora 19.00).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.