AUR face plângere la DNA împotriva liberalilor pentru că ar fi încercat...

AUR face plângere la DNA împotriva liberalilor pentru că ar fi încercat să îi cumpere cu funcții. Reacția deputatului PNL Timiș Cosmin Șandru

0
DISTRIBUIȚI

Liderul AUR, George Simion, susține că parlamentari ai formațiunii politice ar fi fost contactați de lideri PNL pentru a negocia votul la moțiunea de cenzură.

Acesta a anunțat că, în cursul zilei de luni, se va depune o plângere la Direcția Națională Anticorupție, împotriva liberalilor, și că vor fi prezentate înregistrările care vor dovedi că acuzațiile sunt adevărate.

George Simion, copreședintele AUR, a declarat, luni, la Parlament, că are înregistrări audio și video cu aceste convorbiri, pe care le va face publice.

„Cei de la PNL au încercat să ne cumpere la bucată, au încercat să ne mituiască şi am făcut un drum până la DNA.


Prima chestiune pe care o avem de făcut este să anunţăm organele competente şi vreau să facem cunoscut românilor toată schema prin care Florin Cîţu şi-a pus parlamentarii să ne ofere mită: funcţii în deconcentrate pentru apropiaţi. Au încercat, practic, să ne cumpere ca parlamentarii AUR să nu fie prezenţi la votarea moţiunii. Parlamentarii AUR vor fi prezenţi cu toţii la votarea moţiunii. Nu suntem de vânzare, nu trădăm şi nu doar atât, nu facem afirmaţii”, a spus Simion, potrivit Antena 3.

Sursa citată vehiculează că unul dintre cei vizați ar fi deputatul de Timiș Cosmin Șandru (PNL), care ar fi încercat să-l „ungă” pe colegul său Titi Stoica (AUR).

„Nu am vrut să-l ung cu absolut nimic. Ne-am întâlnit la o cafea, atunci l-am cunoscut, erau și alți oameni de față. Nu am ce promisiuni să fac și nici nu am competențe de acest gen”, ne-a spus deputatul Cosmin Șandru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.