Controlorii Timpark, dotați cu echipamente care să le permită să găsească mai...

Controlorii Timpark, dotați cu echipamente care să le permită să găsească mai repede mașinile cu probleme

4
DISTRIBUIȚI

Tiberiu Simionaș, un timișorean care a participat vineri după-amiază la dezbaterea privind noul sistem de parcare din oraș, l-a întrebat pe viceprimarul Ruben Lațcău cum ar putea acoperi municipalitatea verificarea mașinilor parcate ilegal din moment ce o echipă formată din doi angajați Timpark verifică maximum 60 de mașini pe oră în condițiile în care nu dau și amenzi.


Iar dacă dau amenzi se ajunge la 30 de mașini pe oră.

Viceprimarul Ruben Lațcău i-a răspuns că intenția nu este să fie angajați sute de oameni pentru a fi verificate mașinile și astfel banii să nu meargă spre salarii ci spre noi locuri de parcare. „În acest sens, analizăm o achiziție pentru sfârșitul de an prin care să dotăm noul serviciu Timpark cu două sau mai multe sisteme moderne în așa fel încât să existe un sistem de camere care se montează pe mașină. Sunt mai multe oferte pe care le-am văzut”, a spus edilul.

Este vorba despre montarea de camere pe mașini care să meargă pe străzi și să înregistreze numerele de înmatriculare, acest lucru fiind posibil și dintr-un unghi foarte îngust.

„Sistemul acesta le va spune verificatorilor unde sunt mașinile și va fi redus foarte mult timpul de a merge pe jos și de a căuta mașini. Ne gândim și la scutere și biciclete pentru ca verificatorii să se deplaseze mai rapid prin oraș, dar acestea sunt la nivel de discuții cu cei de la SDM și Timpark”, a mai precizat viceprimarul Ruben Lațcău.

 

4 COMENTARII

 1. Nu mai bine ati lasa parcarea gratuita si ati ridica masinile abandonate pe domeniul public.

  Ati incasa mai putin dar bu ati mai da bani pe salarii la controlori si echipanete.

  Sa faceti parcare cu plata doar pt inelul central restul sa fie gratuite, doar de aceea platesc timisorenii impozite liocale dc sa ii dublu taxati?
  Luati masinile ababdonate sau cele ale samsarilor si se vor elibera destule locuri de parcare.
  Si ideea absurda ca pana la ora 20 sa se plateasca taxa.
  Vin de la job la ora 17 si sa ma plimb cu masina mai 3 ore asa aiurea inainte sa o parchezbla domiciliu.?
  Sunteti pusi pe japca, sa sugeti cat mai mult de la timisoreni.
  Asta e gandul vostru zilnic, cum sa mai puneti o taxa, cum sa ii mai jecmaniti apou banii ii cheltuiti in bataie de joc, pe amenzi la colterm pe bonusuri la angajati,….

  • Scurt și la obiect!
   Mi se pare absurd ca, în cartiere sa raxezi locurile de parcare… care aia oricum nu e parcare e drum public, s.q făcut sens unic și asa s.q kbtinut asa zisul loc de parcare.

   Cum am mai spus… doar pt aerul respirat ju plătim taxe.

 2. Scurt și la obiect!
  Mi se pare absurd ca, în cartiere sa raxezi locurile de parcare… care aia oricum nu e parcare e drum public, s.q făcut sens unic și asa s.q kbtinut asa zisul loc de parcare.

  Cum am mai spus… doar pt aerul respirat ju plătim taxe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.