Fără mari speranţe, SCM Politehnica a cedat în deplasare cu CSA Steaua....

Fără mari speranţe, SCM Politehnica a cedat în deplasare cu CSA Steaua. Pierdere grea pentru handbalul timişorean

0
DISTRIBUIȚI
Foto: SCM Politehnica Timişoara / Facebook (arhivă)

SCM Politehnica nu a avut prea multe şanse să plece cu punct(e) de la Chiajna, locaţia partidei din runda a 7-a a Ligii Zimbrilor cu CSA Steaua Bucureşti. Timişorenii au ţinut pasul cu gazdele doar în debutul jocului apoi diferenţa s-a tot mărit şi s-a încheiat 34-27 în favoarea roş-albaştrilor.

Fără Sadoveac, accidentat la partida trecută, Poli a condus doar în primele minute, la un gol diferenţă, apoi amfitrionii au apăsat mai tare acceleraţia. La pauză diferenţa era deja una „sănătoasă”, de şapte goluri (scor 17-10).

A fost şi +8 pentru CSA Steaua imediat la reluare, dar apoi gazdele s-au şi automulţumit iar pe final bănăţenii se puteau apropia mai mult.


Au făcut-o la doar cinci goluri temporar şi Poli a suferit deja al şaselea eşec stagional din şapte partide.

Programul nu e milos cu alb-violeţii nici în continuare iar sâmbătă, 23 octombrie, de la ora 11.00, SCM Poli primeşte replica liderului Dinamo, în Sala Banu Sport.

SCM Politehnica (marcatori): R. Trif 7 goluri, Cîmpan 4, Csog 4, A. Cristescu 3, Fenici 2, I. Dumitrescu 2, Enculescu 1, Năstăsie 1, S. Ignat 1, R. Bote 1, Neamţu 1.

Ieri familia handbalului timişorean a suferit o pierdere uriaşă. S-a stins Vasile Fărcaş, antrenor secund al Politehnicii la momentul câştigării titlului naţional în 1991.

Foto: druckeria.ro

„Vasile Fărcaș a fost unul dintre tehnicienii emblematici ai orașului nostru și a antrenat și în handbalul feminin”, se arată pe pagina de Facebook SCM Politehnica Timişoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.