Demisie în USR PLUS Timișoara: ”Eu n-am intrat în acest partid doar...

Demisie în USR PLUS Timișoara: ”Eu n-am intrat în acest partid doar ca să îi înlocuim pe incompetenții lor cu incompetenții noștri. Nu găsesc absolut nici o realizare notabilă, după un an de administrație Fritz”

6
DISTRIBUIȚI

În plin scandal al căldurii în Timișoara, un membru USR PLUS a anunțat că demisionează din partid nemulțumit de modul de acțiune al administrației conduse de Dominic Fritz și a acuzat că în loc de soluții se trimit punctaje membrilor de partid pentru a răspunde nemulțumiților pe rețelele sociale. Tudor Baștea, care a fost unul dintre cei implicați activ în campania de la alegerile locale, și-a anunțat demisia, anunțându-și în continuare încrederea în Dacian Cioloș. ”În unele filiale, mustește impostura și incompetenta. Au fost mai multe situații, de-a lungul acestui an, în care mi-am pus întrebarea ce mai caut în aceasta organizație. M-a dezamăgit povestea cu organigrama, anulată de instanță. Adică lucrezi luni de zile la ea, și apoi te trezești că nu se poate aplica? Niște avocați, niște juriști, nu sunt pe acolo prin primărie? Dar ultimele evenimente legate de Colterm au pus capacul”, a scris acesta.

Baștea a susținut faptul că ”sunt de acord ca administrația Fritz a preluat un cartof fierbinte, dar era de datoria sa să se descurce.


Și-a asumat aceasta responsabilitate. Administrarea orașului a fost preluată iarna trecută. Nu au fost întreruperi de căldură și apă caldă, deci “greaua moștenire” nu a fost chiar atât de grea. A urmat un an întreg, în care se putea lucra la redresarea Colterm. Și totuși, a venit frigul și Primăria nu a fost în stare să se asigure că Colterm va putea furniza căldura și apa caldă. Asta ca să nu mai amintim alte bâlbe din povestea Colterm, gen numirea lui Bogdan Nanu ca director general. Căruia i s-a cerut demisia dupâ câteva zile, pt că avea niște probleme penale, tocmai pentru inginerii financiare”.

”Îmi pare rău, dar eu n-am intrat în acest partid doar ca să îi înlocuim pe incompetenții lor cu incompetenții noștri. Nu am avut niciodată ambiții politice și nici nu voi avea. Am intrat în partid ca să ajut cu ce pot (expertiza IT, ajutor în campanii, etc). Si ca să identificăm persoane competente care doresc și pot să își asume poziții publice, în administrație. Cu regret, dar nu găsesc absolut nici o realizare notabilă, după un an de administrație Fritz. Le-am promis oamenilor bună guvernare, modernizarea orașului, și le-am tăiat căldura și apa caldă. Și în loc sa găsim soluții la aceasta criză, facem punctaje interne, prin care învățăm oamenii ce să răspundă comentariilor negative ale cetățenilor scandalizați de situația Colterm. No, io la din astea nu vreau sa fiu părtaș”, a concluzionat fost membru USR PLUS..

6 COMENTARII

  1. Felicitari ! Unul din doua mii ar face un asemenea gest.Pe buna dreptate si având argumentele clare pe care le prezintă. Iti doresc multă sănătate si putere de a lupta cu netrebnicii!

  2. Bravo! Acesta e om onest cu adevărat!
    Sunt mai mulți care și-au dat demisia din Usr din cauza ipocriziei, minciunii, incompetenților, impostorilor și structurilor din acest partid ticălos, dar nu au ieșit public să-i demaște.

  3. De asemenea oameni este nevoie,care sa recunoasca ca administratia condusa de Fritz este o mare dezamagire pt. acest oras.
    Nici 1% din USR nu este in stare sa recunoasca …..aceeasi nemrnici sunt ca si in celelalte partide.

  4. Adevarul nu va fi găsit niciodată in gesturi bombastice și declarații sforăitoare. Iar in politica, orice actiune de genul acesta, ilustrată in articol, nu e ceea ce pare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.