Directorul de la Spitalul „Victor Babeș” din Timișoara cere o mașină de...

Directorul de la Spitalul „Victor Babeș” din Timișoara cere o mașină de pompieri în curtea unității sanitare UPDATE Solicitarea a fost aprobată

0
DISTRIBUIȚI

Managerul Spitalului de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din Timișoara, Cristian Oancea, a solicitat ca o autospecială a pompierilor să fie prezentă în permanență în curtea instituției, ca precauție în cazul izbucnirii unui incendiu.

„Avem autorizație pe sistemul de incendiu, dar nu și pe clădire, aceasta fiind foarte veche. Presiunea pe sistemul electric este la cote înalte, astfel că am cerut ajutorul colegilor de la pompieri. Am trimis ieri solicitarea în atenția Prefecturii Timiș și ISU Timiș”, ne-a spus managerul Cristian Oancea.

Capacitatea secției ATI a fost recent crescută de la 13 la 34 de paturi, astfel că sunt mai multe paturi conectate la instalația electrică decât până acum.

Reprezentații ISU Timiș ne-au declarat că analizează cererea.

„Da, a fost înregistrată o solicitare din partea spitalului.


În acest moment se analizează solicitarea primită și se verifică baza legală pentru a putea oferi un răspuns”, ne-a spus Elena Megherea, purtătorul de cuvânt al ISU Timiș.

 

UPDATE Conducerea ISU Timiș a aprobat cererea unității medicale. „În urma solicitării primite din partea Spitalului «Victor Babeș» din Timișoara, ISU Timiș a dispus dislocarea temporară a unei autospeciale de stingere cu echipajul aferent care va asigura intervențiile din curtea spitalului”, a transmis ISU Timiș. Autospeciala a fost dislocată astăzi, începând cu ora 16.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.