Hoț prins la o zi după ce a dat o spargere de...

Hoț prins la o zi după ce a dat o spargere de mii de lei într-o locuință din Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii Secției 4 Urbane Timișoara au reținut pentru 24 de ore un bărbat în vârstă de 29 de ani, cercetat pentru furt din locuință.

„În data de 8 octombrie, în urma investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat un bărbat în vârstă de 29 de ani, cercetat pentru furt din locuință.


În fapt, în data de 7 octombrie, bărbatul ar fi pătruns prin forțarea ușii de acces, într-o locuință de pe strada Alexandru Donici din Timișoara, iar din interior a sustras mai multe ceasuri, doua laptopuri, un aparat de fotografiat și bani, cauzând un prejudiciu in valoare de aproximativ 4500 de euro. Prejudiciul a fost recuperat parțial”, a transmis IPJ Timiș.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, bărbatul fiind reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Timiș.

Polițiștii contiună cercetările în vederea stabilirii întregii activități infracționale a bărbatului precum și pentru recuperarea în totalitate a prejudiciului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.