Liberalul Diaconu, replică dură USR-istului Lațcău: „Să pui la zid categorii întregi...

Liberalul Diaconu, replică dură USR-istului Lațcău: „Să pui la zid categorii întregi de oameni e o combinație urât mirositoare de marxism, discriminare, dictatură și prostie”

1
DISTRIBUIȚI

 

Războiul viceprimarilor continuă cu un nou episod după atacurile din plenul Consiliului Local Timișoara între liberalul Dan Diaconu și USR-istul Ruben Lațcău. Diaconu a reacționat, astăzi, într-o postare pe Facebook, la afirmațiile actualului viceprimar că elevii din ”suburbii” sunt vinovați de aglomerația din traficul timișorean.

„Că să eliminăm orice discuție: nu locuiesc în comune periurbane, ci într-un apartament de bloc comunist în Calea Aradului, iar copiii mei sunt deja la facultate.  Politic înțeleg că singurul moment în care nu a fost o uriașă problema prezența în Timișoara a celor ce încearcă să găsească un trăi mai bun la un preț normal a fost în 27 septembrie 2020. Atunci când acești oameni v-au dat votul într-o majoritate covârșitoare, așezându-vă pe acele posturi, nu le-ați explicat marxist și discriminatoriu ce problema uriașă în trafic creează mergând către secția de vot”, a scris Diaconu.

Consilierul local a explicat că bugetul unei primării este în cea mare măsură constituit din cotele din impozitul pe venit al celor ce lucrează în acea localitate.

„Impozitul pe proprietățile persoanelor fizice e undeva la cinci la sută.


Oamenii aceștia lucrează în Timișoara, cheltuiesc bani în Timișoara, cu alte cuvinte va oferă posibilitatea de va împlini fanteziile „reformatoare” din acești bani. În primul rând pentru că lucrează în Timișoara, acești oameni se vor deplasa în Timișoara. E doar logic să își aducă și copiii în Timișoara la școală pentru că, ce să vezi, marea parte a timpului și-o petrec în oraș. Un autoturism cu un copil în interior creează mai multe probleme în trafic decât unul în care sunt doar adulți?”, a întrebat retoric Dan Diaconu.

Acesta îl acuză de marxism pe succesorul său. „Să pui la zid categorii întregi de oameni așa cum o faceți e o combinație urât mirositoare de marxism – ăia care iau banii poporului că să își facă „piscine” -, discriminare – ăia care creează probleme majorității, dictatură – ăia care nu fac ce spun eu (să cumpere proprietăți în Timișoara) și prostie”, a fost de părere Dan Diaconu.

Acesta i-a transmis lui Ruben Lațcău: „succes în lupta cu flotanții, corporatiștii și în general cu oamenii acestui oraș”.

1 COMENTARIU

  1. Nu e marxism, e fascism, marxiști suntețiPNL și PSD iisti, in 30 de ani ne ați ținut în sărăcie cas a ne controlați mai bine, asta „micu” propune segregare cu scopul eliminării disconfortului celor mai rasați, care își permit case în Timișoara și care chipurile nu vor să își amestece copiii cu țăranii de la Urseni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.