Mesajul USR PLUS Timiș după demiterea Guvernului Cîțu: „România poate merge mai...

Mesajul USR PLUS Timiș după demiterea Guvernului Cîțu: „România poate merge mai departe doar cu premier care să nu blocheze reformele așteptate de 30 ani”

0
DISTRIBUIȚI

Guvernul condus de liberalul Florin Cîțu a fost demis astăzi, după ce moțiunea de cenzură depusă de PSD în Parlament a adunat voturile necesare.


Foștii parteneri de guvernare consideră că premierul demis a blocat reforme necesare României și că este vinovat pentru eșecul campaniei de vaccinare anti-COVID.

„Florin Cîțu a fost demis. Toți parlamentarii USR PLUS au votat pentru plecarea prim-ministrului care a aruncat România în haos. USR PLUS cere responsabilitate din partea PNL și a președintelui Klaus Iohannis. Prea multe luni, România a fost prizoniera congresului PNL. De astăzi, alegerea e simplă: un guvern cu USR PLUS sau cu PSD. Florin Cîțu a fost demis pentru toate reformele blocate în ultimele luni, pentru eșecul campaniei de vaccinare, pentru folosirea banilor și a funcțiilor publice pentru cumpărarea voturilor la congresul PNL. România poate merge mai departe doar cu premier care să nu blocheze reformele așteptate de 30 ani și cerute de milioanele de români care în urma cu doar un an votau USR PLUS și PNL. Premierul acesta nu e Florin Cîțu”, spune mesajul USR PLUS.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.