Adversar greu, dar cu amintiri plăcute pentru Ripensia pe „Dan Păltinişanu”. Iulian...

Adversar greu, dar cu amintiri plăcute pentru Ripensia pe „Dan Păltinişanu”. Iulian Muntean: „Toate echipele sunt apropiate”

0
DISTRIBUIȚI

Ripensia revine mâine pe „Marele oval” după eliminarea cu Dinamo din Cupă, de această dată pentru duelul cu Universitatea Cluj din campionat. Timişorenii au un ascendent moral în partidele directe cu „studenţii” ardeleni însă „Şepcile” pregătite de Erik Lincar au parte de un sezon mult mai bun decât precedentele.

„Ripi” continuă să mizeze la conducerea băncii tehnice pe soluţia internă Iulian Muntean şi nici lotul nu e complet valid. Cu toate acestea bănăţenii roş-galbeni sunt foarte optimişti înaintea înfruntării lui „U”. „Ce putem să aşteptăm mai mult decât cele trei puncte? Cred că sunt cele mai importante pentru noi în momentul de faţă, în economia clasamentului.


Aţi văzut că toate echipele sunt apropiate unele de altele ca număr de puncte. Orice punct sau puncte ne-ar ridica în clasament. Am lucrat în aceste două săptămâni foarte mult la încrederea băieţilor, la modul cum intră în teren, la ce vor ei să facă în momentul de faţă, când se prezintă la stadion, la antrenamente. Pentru că, dacă te antrenezi bine, în cursul săptămânii este imposibil poate să nu joci bine şi în meci. Per total ne-am pregătit bine, sperăm să se vadă şi vineri acum şi la sfârşitul meciului să avem victoria de partea noastră. Doar la asta ne gândim”, a declarat antrenorul Iulian Muntean.

Mihai Ene, încă o săptămână de pauză forţată, Pădurariu şi Sokovic, nici ei 100%, sunt absenţele probabile ale ripensiştilor pentru partida de vineri. Altfel, roş-galbenii stau mai bine la meciurile directe cu „U”. După revederea din 2013, când s-a impus din postura de divizionară judeţeană şi a atins optimile, „Ripi” i-a bătut pe clujeni şi în ultima partidă directă, cea din play out-ul ediţiei trecute, scor 2-1.

„E un meci greu, cu un adversar eedutabil, e în primele cinci de când a început campionatul. Cred că nu au nicio înfrângere (n.r. două eşecuri). Sunt sigur că vom face un meci bun. Trebuie să ne concentrăm la fel ca la meciurile cu Hermannstadt şi Concordia. Se vede o creştere în joc şi sperăm ca mâine să fie la fel şi să luăm cele trei puncte. Vreau să-mi ajut echipa cât mai mult şi să fac un meci bun”, a spus şi Denis Golda, principalul marcator al Ripensiei.

Partida Ripensia – „U” Cluj e programată mâine, de la ora 17.30 (televizată), pe arena „Dan Păltinişanu”. Oaspeţii sunt pe 4, cu 21 de puncte, în timp ce roş-galbenii ocupă poziţia a 12-a în Liga 2, cu zece puncte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.