Doi minori din Timiș au atacat un bărbat ca să-i fure telefonul....

Doi minori din Timiș au atacat un bărbat ca să-i fure telefonul. Cel mai mic are 13 ani

1
DISTRIBUIȚI

Doi tineri din Timiș, de 16 ani și de 22 de ani au acum probleme cu legea după ce au lovit un paznic ca să-i fure telefonul. Cei doi au avut un ”ajutor” în vârstă de 13 ani.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale i-au reținut pentru 24 de ore, cu excepția băiatului de 13 ani, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

Potrivit IPJ Timiș, delicvenții au fost depistați în localitățile Timișoara, Utvin și Sacoșu Turcesc.

„În fapt, la data de 3/4 noiembrie, în jurul orei 01:00, aceștia au deposedat de telefonul mobil, prin violență, un bărbat în vârstă de 56 de ani, care efectua serviciul de pază la punctul de lucru al unei societăți comerciale de pe centura de sud-est a municipiului Timișoara.


De asemenea, în aceeași noapte cei patru tineri au sustras dintr-o baracă mai multe scule și unelte depozitate de reprezentanții societății în vederea desfășurării activității pe șantier, cauzând un prejudiciu de aproximativ 40.000 de lei”, a transmis, vineri, Poliția Timiș.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celor în cauză și recuperării prejudiciului.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.