Încă un șantier pe o arteră intens circulată din Timișoara. Se reabilitează...

Încă un șantier pe o arteră intens circulată din Timișoara. Se reabilitează rețeaua de gaze naturale

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Arhivă

Înlocuirea reţelei de distribuţie a gazelor naturale de pe strada Stan Vidrighin din Timișoara este inclusă în unul dintre proiectele de investiţii ale companiei Delgaz Grid pentru anul în curs.

Prin intermediul acestui proiect vor fi reabilitaţi peste opt kilometri din reţeaua de distribuţie pe câteva străzi din oraș, între care și strada Stan Vidrighin, valoarea investiţiei depăşind 7,5 milioane de lei.


Aceste lucrări cuprind zona dintre străzile Batania și Chimiștilor, pe sensul spre Piața Traian.

Compania de gaz împreună cu autorităţile locale a decis ca lucrările să se efectueze zilnic, în intervalul orar 08:00 – 18:00.

În acest sens, conducătorii auto sunt rugați să nu parcheze autovehiculele în apropierea tronsonului la care se lucrează, la o distanţă mai mică de 100-150 metri de utilajele care se vor afla în zonă.

„Reabilitarea sistemului de distribuţie a gazelor naturale este absolut necesară pentru menţinerea şi îmbunătăţirea securităţii alimentării cu gaz şi a operării sistemului de distribuţie în condiţii de siguranţă. Dată fiind complexitatea lucrărilor de modernizare a reţelei de distribuţie a gazelor naturale, estimăm ca lucrările de pe strada menționată să fie finalizate cel mai probabil, până la sfârșitul lunii noiembrie”, au transmis, miercuri, reprezentanții Delgaz Grid.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.