Mini-expoziții în centrele de tineret din Timișoara, incluse în Traseul Analogic

Mini-expoziții în centrele de tineret din Timișoara, incluse în Traseul Analogic

0
DISTRIBUIȚI

Duminică, 21 noiembrie, de la ora 16, Traseul Analogic ajunge în centrele de tineret Șagului, Martirilor și Circumvalațiuniii din Timișoara. În cadrul acestor acțiuni, spectatorii vor putea viziona mini – expoziții ce fac parte din festivalul internațional Analog Mania, care se desfășoară la Casa Tineretului.

Centrele de tineret vor fi gazda atât a lucrărilor artiștilor locali cât și internaționali.


În Centrul de tineret Șagului (Strada Gavril Musicescu PT 83) vor fi admirate lucrările Dalianei Pavel, artist ceramistdin Timișoara, invitat special fiind artistul din Iran, Keyvan Paydar. În Centrul de tineret Martirilor (Strada Pepinierei, nr 5.) a fost montată o expoziție de tip expeimental în jurul lucrărilor artiștilor Stephan Schwarz – Stylus dust, Ash my Love / Noise Appeal, Kontrapunk, Westblock, Rodion GA, Nicu Vladimir, Robert & Shanyio. În Centrul de tineret Circumvalațiunii (Intrarea Zenit, nr 6) pe tematica „Pinhole” expun Xavi Bassols (Spania), Marius Parghelși Adrian Anastasiu.

Analog Mania este un proiect dedicat artei si tehnicii analogice: de la fotografie, film și sunet până la expoziții ce țin de „mania obiectului“. Lucrările a peste 50 de artiști din 9 țări pot fi admirate și studiate în expoziția organizată de Fundația Județeană pentru Tineret Timiș (FITT) în parteneriat cu Ambulanța Culturală. Aceasta poate fi vizitată la parterul și etajul 1 ale Casei Tineretului, până în 28 noiembrie. Având în vedere contextul epidemiologic, accesul publicului se va face respectând normele în vigoare pentru prevenirea răspândirii virusului SARS CoV-2.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.