O nouă ediție a evenimentului Expo Mobila Timișoara, la Centrul Regional de...

O nouă ediție a evenimentului Expo Mobila Timișoara, la Centrul Regional de Afaceri

0
DISTRIBUIȚI

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş organizează cea de-a treia ediție din acest an a expoziţiei naţionale dedicată industriei mobilei, care va avea loc în perioada 4 – 7 noiembrie 2021, la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din Bd. Eroilor de la Tisa nr.22.

Expo Mobila Timișoara se adresează atât celor care doresc să-și achiziționeze piese de mobilier cât și firmelor contractante, și reunește producători români și importatori recunoscuți din domeniu, interesaţi să își promoveze produsele pe piața timișeană și să identifice noi parteneri de afaceri.

La standurile expoziției vor putea fi văzute și achiziționate piese de mobilier din lemn masiv, mobilier de clasă premium, mobilă tapițată, bucătării, dormitoare, sufragerii, livinguri, canapele și fotolii, biblioteci, de interes nu numai pentru public, ci și pentru arhitecți de interior sau designeri de mobilier, și accesorii precum saltele, decoraţiuni pentru amenajările interioare şi exterioare sau produse de curățenie.

Expoziția prezintă zeci de stiluri, de la clasic la modern, cu variate tipuri de modele și design, o gamă variată de mobilier pentru apartament sau casă la curte, mobilier la preţuri de producător, potrivită pentru toate bugetele, precum și consiliere în vederea alegerii celor mai bune piese de mobilier.


Achizițiile se pot face pe loc ori pot fi făcute comenzi la prețuri speciale.

Programul de vizitare este de joi până sâmbătă, între orele 10:00 – 20:00, duminică, între orele 10:00 – 18:00, iar intrarea este liberă. Expoziția se desfășoară cu respectarea normelor de siguranță și securitate impuse de restricțiile în vigoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.