Operațiunea trotuarul în Timișoara. Cât au costat lucrările în primele nouă luni...

Operațiunea trotuarul în Timișoara. Cât au costat lucrările în primele nouă luni din 2021

1
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1579276649">

Viceprimarul Ruben Lațcău de la USR  susține că 112.000  de metri pătrați de străzi și 38.000 de metri pătrați de trotuare au fost reparați în primele nouă luni din acest an.

Primăria a plătit pentru aceste reparații aproximativ 23,7 milioane de lei, ceea ce înseamnă un cost per metru pătrat cu zece la sută mai scăzut decât în anul precedent.

„Cu toate că am avut un cost mai scăzut, am intervenit în zone cu trotuare sau străzi care s-au degradat puternic după mulți ani de abandon și trotuare care au stat sparte ani întregi, de exemplu, cel de vizavi de Prefectură. Sunt conștient că există multe astfel de zone pe care mi le aduceți la cunoștință. Am făcut treceri de pietoni supraînălțate în zonele cu școli pe care am intervenit (pe Loga, Eminescu, Aluniș) și vrem să facem acest lucru în continuare. Am și învățat din greșeli. La trotuarul de la Spitalul Militar am folosit piatră cubică lângă clădire și m-am asigurat că vom folosi dale de piatră naturală. Au fost introduse, de asemenea, mai multe alveole largi, de patru metri pătrați, pentru arbori ce vor fi curând plantați”, a transmis, duminică, viceprimarul Ruben Lațcău.

1 COMENTARIU

  1. Bine ca lor le-ati refăcut trotuarele și străzile sugiuc, iar prin cartierele de români sunt noroaie, gropi și chiar străzi din pamint… Bravo USR

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.