Pregătiri pentru târgul de Crăciun în centrul Timișoarei FOTO

Pregătiri pentru târgul de Crăciun în centrul Timișoarei FOTO

0
DISTRIBUIȚI

Timișoara se pregătește să îmbrace haine de sărbătoare. Marți seara, în centrul orașului se monta cupola de luminițe. Brazii au fost deja împodobiți și luminile din ei aprinse. Patinoarul a fost instalat, în premieră, în fața Operei Naționale și nu în Piața Libertății, ca în anii trecuți.

Tot în Piața Victoriei va fi montată scena pe care se vor desfășura concertele.

Târgul de Crăciun va fi inaugurat la 1 decembrie și va fi deschis până în 15 ianuarie, în Piața Victoriei, Piața Libertății, pe străzile Mărășești și Victor Vlad Delamarina, precum și în parcarea Modex.

La cea de-a XIV-a ediție a Târgului de Crăciun, participanții vor avea la dispoziție produse de tip fast-food, food-truck-uri, dulciuri, produse alimentare ambalate, băuturi calde cum ar fi vin fiert, ciocolată caldă, cafea, ceai, produse realizate de meșteri populari, produse realizate de artiști plastici, produse handmade, produse naturiste de îngrijire personală și altele cu specific de Crăciun.

În parcarea de la Modex va funcționa un parc de distracții.

În Piața Libertății va fi amplasat un brad artificial cumpărat din Olanda.

Peste 400.000 de leduri vor fi amplasate în Piața Victoriei, pe str. Mărășești, bd. V. Pârvan, str. Alba Iulia, bd. C.D.Loga, spl. T. Vladimirescu, bd. Michelangelo, str. M. Eminescu, str. Lucian Blaga, str. V.Alecsandri, Piața Libertății, Piața Unirii, Parcul Pădurice, Parcul Petőfi Sandor, Parcul Dacia, Parcul Uzina De Apă, Piața Avram Iancu, Parcul Bucovina, Pasarela Îndrăgostiților, bd.16 Decembrie, bd.


Regele Carol I, bd. Corneliu Coposu, str. 20 Decembrie, str. Oituz, str. Gheorghe Dima și strada Al.Ioan Cuza.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.