Primii opt tineri primesc terenuri în baza Legii 15/2003 din partea Primăriei...

Primii opt tineri primesc terenuri în baza Legii 15/2003 din partea Primăriei Timișoara, pentru a-și construi case. Câți mai urmează

0
DISTRIBUIȚI

După mai bine de doi ani de la întocmirea listei, Primăria Timișoara va împărți, în sfârșit, terenurile pentru tineri acordate în baza Legii 15/2003.

Pe lista inițială, aprobată în 2019, se aflau 128 de tineri eligibili să primească aceste terenuri.


Între timp, zece dintre aceștia fie s-au retras, fie au devenit neeligibili, întrucât au achiziționat o proprietate personală. Astfel, pe lista finală votată recent de Consiliul Local Timișoara se mai află 118 beneficiari.

„Am semnat primele opt contracte de atribuire în folosință gratuită a terenurilor în baza Legii 15/2003. Am promis, am făcut. Urmează la semnat alte peste 100 de contracte pentru tot atâtea familii de tineri. Spor la construit!”, a transmis, luni, viceprimarul liberal Cosmin Tabără.

Parcelele se află la ieșire din Timișoara, după pod, spre Săcălaz.

Beneficiarii sunt convocați cu documentele necesare (declarația autentificată la un notar public că nu au avut sau nu dețin în proprietate o locuință ori un teren destinat construirii unei locuințe proprietate personală și dovada deținerii sumei de minim 40.000 de lei sau echivalentul în valută) pentru încheierea contractului de folosință gratuită a terenului și a procesului verbal de atribuire a terenului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.