Spectacolele lunii decembrie pe scenele timișorene

Spectacolele lunii decembrie pe scenele timișorene

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1161115965">
Văduva veselă

Opera timișoreană încheie anul cu baletul „La Bayadère” de Ludwig Minkus, programat pentru data de 3 decembrie, operele „La Bohème” și „Tosca” de Giacomo Puccini, cântate în limba italiană și supratitrate în limba română, concertul de colinde „Crăciun la Operă”, care va avea loc în 22 decembrie și tradiționalul spectacol de operetă  extraordinar, „Liliacul”, cântat în limba română, chiar în seara de revelion, de la ora 18:00.

Tot în 3 decembrie, teatrul național timișorean începe luna cu spectacolul „Sunt o babă comunistă”, la Sala 2, unde vor mai avea loc două reprezentații cu spectacolul „Vocile orașului – Central Park”, „Piesă pentru femei și bărbați” și „Freak Show”. În sala mare vor putea fi văzute spectacolele „O noapte furtunoasă. Un exercițiu”, trei reprezentații ale spectacolului „Nora. O casă cu păpuși. Partea a doua” și două reprezentații ale spectacolului „Zorba grecul”, care vor încheia luna.

Programul teatrului german din luna decembrie este alcătuit din spectacolele de succes „Jurnal de România. Timișoara”, în 3 decembrie, „V.I.P. – Very Isolated Person” și „Après Ski – Liniște aici sus”, iar pentru finalul anului, o premieră, „Leonce și Lena” de Georg Büchner, în regia lui Niki Wolcz, care va fi jucată în 18, 19, 28 și 31 decembrie.

Două reprezentații cu spectacolul „Hainele cele noi al împăratului”, jucat în limba maghiară și cu traducere în limba română, sunt programate în 6 decembrie, spctacolul în limba maghiară „Improvizációs est” (Seară de improvizație), fără traducere, va fi jucat la Küttel Klub în 10 decembrie, iar spectacolul în limba maghiară „Kilenc” (Nouă), care va putea fi văzut în sala mare, încheie luna și acestan calendaristic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.