Academia Mămicilor din Timișoara a dat startul campaniei de Crăciun. Cum poți...

Academia Mămicilor din Timișoara a dat startul campaniei de Crăciun. Cum poți aduce bucurie unui copilaș amărât

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-870910021">

Și anul acesta poți fi rază de speranță pentru un copil! Academia Mămicilor are în evidență mai mulți copii din localitatea Bencecu de Jos, care provin din familii nevoiași. Pentru ei, să primească o ciocolată, o păpușă, o mașinuță sau o pereche de ghete călduroase, lucruri considerate banale de alți copii, ar fi o adevărată bucurie.

Academia își dorește să ajute 46 de copii, dintre care 15 au fost deja preluați de o companie din Timișoara și alți câțiva de timișeni cu suflet mare.

Lista cu cei care așteaptă încă un cadou o găsiți AICI.

Dacă veți dori să fiți parte la bucuria copiilor, în această campanie, o puteți face și printr-o donație în contul AMT (pentru achiziționarea a cinci kilograme de fructe și un cozonac/copil) – pentru achiziționarea fructelor și cozonacilor mai este nevoie de suma de 7.000 de lei sau prin pregătirea unui cadou personalizat care să conțină o carte și un joc pentru fiecare copil.

Donațiile pentru fructe și cozonaci se pot face în contul Asociația Academia Mămicilor din Timișoara – Centru de Educație, Cercetare și Asistență Socială

Cont: RO18BRDE360SV38907053600 CIF: 33102961

Descriere tranzacție: Campanie Crăciun

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.