Druckeria şi „spiriduşii” Politehnicii cer sprijin pentru a 12-a ediţie a Acţiunii...

Druckeria şi „spiriduşii” Politehnicii cer sprijin pentru a 12-a ediţie a Acţiunii de Crăciun. Cum poţi ajuta familiile nevoiaşe din Timiş

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Emanuel Titus Ilieşi (arhivă)

Druckerii nu se dezmint nici la finele lui 2021. Suporterii Politehnicii organizează o nouă ediţie a „Acţiunii de Crăciun”, iniţiativă prin care au adus bucurii în ani trecuţi pentru sute de familii din Banat a căror situaţie materială nu e grozavă. Aliaţii fanilor viola sunt „spiriduşii” Academiei Politehnica Timişoara, dar pentru ca darurile să fie suficiente pentru cât mai multe case din judeţ orice sprijin în plus ajută mult.

Acțiunea se va desfășura în perioada 18-23 decembrie 2021, după un program bine stabilit, cu ajutorul juniorilor lui Poli, care astfel vor vedea pe viu poveşti de viaţă poate dureroase, unele dintre ele. Acţiunea are şi un rol educaţional pentru micuţii fotbalişti. În perioada următoare vor fi anunţate şi localităţile din Timiş care vor fi vizitate cu ocazia ediţiei a 12-a a Acţiunii.

Deoarece e nevoie de orice ajutor, cei care doresc să o facă pot proceda astfel: până în 18 decembrie pot dona produse la Baza 2, la vestiarul sportivilor (la intrarea dinspre Heaven); În perioada 4-23 decembrie în Parcul Crăciunului (Muzeul Satului Bănățean), la Căsuța cu cadouri a clubului pot dona lucruri care vor fi duse celor nevoiași.


Căsuța se află în vecinătatea Bisericii din interiorul muzeului, în zona căsuțelor verzi; Pot face donaţii de asemenea până în 18 decembrie la magazinul oficial al Politehnicii Timișoara.

Alte modalităţi:

Donează o sumă de bani direct în contul Acțiunii – RO76 RZBR 0000 0600 1231 2108 (lei), RO29 RZBR 0000 0600 1231 2954 (EUR) – cod Swift RZBRROBU (euro); Titular cont: Asociația Suporterilor Timișoreni Druckeria, cont deschis la Raiffeisen bank. Menționează ”Crăciun 2021” la descrierea tranzacției;

Donează sânge la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Timișoara – poți dona apoi cele 7 tichete de masă primite, ele vor fi folosite la achiziționarea de alimente pentru familiile nevoiașe;

Participă ca voluntar la achiziționarea alimentelor și la sortarea pachetelor;

Distribuie mesajele noastre legate de Acțiune. Astfel ne vei ajuta să adunăm cât mai multe resurse pentru ca, la rândul nostru, să ajutăm cât mai mulți oameni!

Se pot dona: Alimente de bază (ulei, făină, zahăr, conserve, cozonaci, etc.); Dulciuri sau sucuri; Jucării pentru toate vârstele, boardgame-uri, cărți; Articole pentru nou-născuți (pampers, șervețele, etc.); Electronice în stare de funcționare (tablete, telefoane, TV, calculatoare, imprimante, etc.); Echipament sportiv nou sau în stare bună (mingi, ghete, etc.).

Detalii despre celelalte 11 ediții ale Acțiunii de Crăciun Druckeria pot fi găsite AICI. Coordonatorul evenimentului este Adrian Serețan0723951775. Se pot încheia de asemenea contracte de donație/sponsorizare/publicitate cu societăți comerciale care doresc să sprijine acțiunea noastră din acest an, existând și posibilitatea deducerii fiscale a până la 20% din impozitul pe profit. Pentru orice alte detalii sau întrebări druckerii vă stau la dispoziție fie telefonic, fie pe adresa de e-mail contact@sspolitehnica.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.