Biserica Pogorârea Sfântului Duh din parohia Fabric Vest, promovată de GAL Timișoara...

Biserica Pogorârea Sfântului Duh din parohia Fabric Vest, promovată de GAL Timișoara ca obiectiv turistic

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-266727668">

Un parteneriat între Grupul de Acțiune Locală Timișoara, Fundația Filantropia și Parohia Fabric Vest Timișoara a fost semnat astăzi.

Acesta a fost iscălit la Parohia Ortodoxă Fabric Vest de pe strada Ștefan cel Mare, de Grupul de Acțiune Locală Timișoara, reprezentat de Cătălin Tiuch, alături de Fundația Filantropia, reprezentată de preotul Pavel Cristian și Parohia Fabric Vest Timișoara, reprezentată de preot paroh Jinga Constantin.

De asemenea, a fost lansat filmul de prezentare și s-a discutat documentația necesară pentru recunoașterea lăcașului de cult ortodox Pogorârea Sfântului Duh din parohia Fabric Vest ca obiectiv turistic și includerea acestuia în patrimoniul cultural al orașului.

Odată cu semnarea parteneriatului a fost pusă în valoare moștenirea artistică și culturală a Bisericii și a fost așezată temelia Monumentului pentru comemorarea Eroilor Revoluției din Decembrie 1989 care au murit pentru libertatea tuturor românilor și rămân veșnic în amintirea noastră.

„Aceste eforturi au fost posibile datorită finanțării obținute de la Primăria Timișoara prin Direcția de Asistență Socială a Municipiului Timișoara”, a transmis președintele GAL Timișoara, Cătălin Tiuch.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.