Concursul „Brăduțul ECO”, lansat de Primăria Ghiroda

Concursul „Brăduțul ECO”, lansat de Primăria Ghiroda

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-20218366">

Primăria Ghiroda a montat în parcurile din Ghiroda și Giarmata Vii conuri din metal care abia așteaptă să fie transformate în cei mai frumoși și originali brazi de Crăciun, realizați exclusiv din materiale reciclabile.

Cum se întâmplă totul?

Pasul 1: Cinci parcuri (Parc Biserică Giarmata Vii, Parc Teren Fotbal Giarmata Vii, Parc Grunwald Ghiroda, Parc Stejarului Ghiroda, Parc Cimbrului Ghiroda) și … cinci schelete de brăduți.

Pasul 2: Confecționarea ornamentelor de Crăciun din orice material reciclabil (pahare din plastic, sticle, becuri, hârtie, carton, cauciuc, CD-uri, orice vă trece prin minte și se încadrează în categoria reciclabil), pe care aveți timp să le confecționați până in data de 21 decembrie.

Pasul 3: În data de 21 decembrie se strigă adunarea în fiecare dintre parcurile menționate mai sus, între orele 14:00 și 18:00, la acțiunea de împodobit bradul.

Pasul 4: La ora 18:00, în 21 decembrie, Primăria Ghiroda va face poze tuturor brăduților și va da „START VOT” pe pagina de Facebook a instituției.

Pasul 5: În 23 decembrie, ora 12:00, după două zile de like&shar la brăduțul preferat, aflăm câștigătorul: brăduțul cu cele mai multe like-uri.

Pasul 6: Moș Crăciun va veni special, acasă la fiecare copil care a fost în echipa câștigătoare, cu cadouri.

„Toți copiii care participă la acest concurs vor fi răsplătiți cu premii surpriză! Mai intrați din când în când pe pagina noastră de Facebook, o să postăm idei de ornamente din materiale reciclabile”, au transmis reprezentanții Primăriei Ghiroda.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.