Corul Avocaților din Timiș, concert caritabil la Târgul de Crăciun din Piața...

Corul Avocaților din Timiș, concert caritabil la Târgul de Crăciun din Piața Libertății

0
DISTRIBUIȚI

Târgul de Crăciun din Piața Libertății va găzdui miercuri, 15 decembrie, începând cu ora 18,00, un concert de colinde susținut de Corul Avocaților din Timiș, prin care se dorește continuarea unei acțiuni cultural-caritabile inițiate în 2016, menită să strângă fonduri pentru copiii nevoiași. Fondurile strânse de Corul Avocaților sunt donate anual fundației United Way.

„La împlinirea a cinci ani de existență, este o mare bucurie pentru noi să oferim un concert în condiții de excepție, după un an de pauză și cu puțin timp de repetiție din cauza restricțiilor.


Dar, în egală măsură, simțim acest eveniment ca pe o responsabilitate, născută din dorința de a strânge cât mai multe donații pentru copiii care depind de noi. Și în acest an suntem pregătiți cu dăruire de dna dirijor Mihaela-Codruța Niculescu și vom concerta într-o versiune restrânsă, alături de Orchestra Maggiore, sub bagheta prof. Edmund Dandoți”, a declarat inițiatorul corului, avocatul Paul-Filip Ciucur.

Intrarea la concertul susținut pe scena Târgului de Crăciun din Piața Libertății este liberă, iar donațiile se pot face în timpul concertului sau în contul bancar in lei al fundatiei United Way Romania (RO65 RZBR 0000 0600 1119 8261, Raiffeisen Bank), partener al evenimentului. Detalii suplimentare pot fi aflate la nr. tel. 0720 555 116 sau pe adresa de e-mail paul.ciucur@maier-ciucur.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.