Doi timişoreni au cucerit medalii de aur la Campionatul European de Pangration...

Doi timişoreni au cucerit medalii de aur la Campionatul European de Pangration Athlima

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Simon Catalin / Facebook

Medicii stomatologi Cătălin şi Alex Simon nu s-au dezminţit nici la competiţia continentală organizată în weekend la Atena. Cu ocazia celei de-a 7-a ediţii a Campionatului European de Pangration Athlima, cei doi fraţi din Timişoara au strâns împreună nu mai puţin de opt medalii.

Cătălin Simon a cucerit o medalie de aur, una de argint şi două de bronz, în timp ce fratele său mai mic, Alexandru, a obţinut două locuri 1, un loc 2 şi a încheiat o dată pe ultima treaptă a podiumului. Cei doi au avut duel direct pentru aur la „kato”, unde frăţiorul s-a impus.

„Se putea si mai bine, se putea si mai rău. Medalia de aur o dedic bunicilor mei, pentru ca ei sunt AUR în sufletul meu.


Mulţumesc antrenorului/fratelui/sufletului meu Alexandru Simon pentru tot ceea ce am realizat in sporturile de contact”, a spus Cătălin Simon, care alături de Alex practică şi jiu jitsu brazilian.
Pangration athlima e poate cel mai vechi sport din lume şi poate fi considerat un strămoş al luptelor MMA de astăzi. Sportul cu origini greceşti încearcă să obţină statutul de disciplină olimpică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.